Perkembangan Blogku

Posted: Thursday, April 29, 2010 by Amonree in
0

So . . . Assalamualaikum semua


Akupun mula la nak menghias blog aku ni...jadi cantik sket... baru semangat nak mengepos apa2 manga dan komik yang baru kan....hehe.. jadi setakat ni...leh la cantik skit...siap ada shout lagi... Pencapaian terbaik la buat diriku yang tak reti ini...hehe



Sekalung pujian la wat miss Zack aka miss Ayu merangkap kawan skype aku yang sudi la memberi bantuan untuk mengajar eden yang tak reti lansung bab2 blog ni...hehehe


so trimas bebanyak







tepuk2





Okla tu...malam karang sambung lak dengan posting aku yang seterusnya... komik2 dan manga2 akan muncul didalam my next post... hehehe..
tunggu . . . .



0 comments:

Pages