Bleach 401 Download

Posted: Friday, April 30, 2010 by Amonree in Labels:
0

Latest Bleach . . .

Download

One Piece 582 Download

Posted: by Amonree in Labels:
0

Nilah Komik yang paling aku minat . . . hehe


so . . rembat

Naruto 492 Download

Posted: by Amonree in Labels:
0

So . . . First kerja aku . . . bukan curi . . . hehe


Download

Naruto , Bleach , One Piece

Posted: by Amonree in
0

Assalamualaikum kepada sesiapa yang melawat . . . .


So . . .

Seingin akula . . .

Aku akan meletak link2 untuk mendownload manga2 yang popular seperti naruto , one piece

dan jugak bleach . . .


Tapi . . .

Sabarla dulu ye . . .

Buat masa ni. . . Aku akan letak yang latest2 la. . . kalau ada permintaan. . . aku akan letak yang lama2 la. . . ok?? hehe

Dan kat bawah ni. . . aku letak la pic komik yang bakal muncul dalam blog ini . . .

huahuahua...



One Piece

Bleach


Naruto

Wira tunggal 1-18

Posted: by Amonree in Labels:
0

Mai2 download...maru2 rembat...hehehe
Download sini yek:

Perkembangan Blogku

Posted: Thursday, April 29, 2010 by Amonree in
0

So . . . Assalamualaikum semua


Akupun mula la nak menghias blog aku ni...jadi cantik sket... baru semangat nak mengepos apa2 manga dan komik yang baru kan....hehe.. jadi setakat ni...leh la cantik skit...siap ada shout lagi... Pencapaian terbaik la buat diriku yang tak reti ini...hehe



Sekalung pujian la wat miss Zack aka miss Ayu merangkap kawan skype aku yang sudi la memberi bantuan untuk mengajar eden yang tak reti lansung bab2 blog ni...hehehe


so trimas bebanyak







tepuk2





Okla tu...malam karang sambung lak dengan posting aku yang seterusnya... komik2 dan manga2 akan muncul didalam my next post... hehehe..
tunggu . . . .



Welcome

Posted: Sunday, April 25, 2010 by Amonree in
0



Hello.... Akhirnya wujud juga akhirnya blog aku yang diberi nama manga thief... dengan maksud komik itu akan dicuri...hehehe just kidding

so....akupun tak tahu lagi cara nak guna blog ni...so take time skit ar nak tunggu.... apa pun... aku try la satu ni...

download

Pages