Amadkhir's First Giveaway

Posted: Friday, September 30, 2011 by Amonree in
0


1. tak wajib follow. tapi kalau rasa blog aku best, follow la. haha.
2. entri korang haruslah bertajuk "Amadkhir's First Giveaway"
3. letak banner atas tu kat entri korang dan link-kan banner tu ke entri ini.
4. tag paling kurang seorang kawan korang untuk join. maklumkan kat dia skali.
5. letak link entri korang kat ruang komen kat sini.


GA ini akan berlangsung dari 2 September sampai 30 September 2011.

pemilihan pemenang adalah random.org.

1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw

Posted: Friday, September 23, 2011 by Amonree in
1


1 GA Cik Najihah - Meriah Yaw

MARI TEKA : DUIT SYILING 5 KUPANG ?

Posted: by Amonree in
1

duit syiling

First Giveaway By Tengkunizam | Rakan Blogger Klik1Malaysia

Posted: by Amonree in
0

First Giveaway by Amalina Athman

Posted: Wednesday, September 14, 2011 by Amonree in
0

GA - PERTAMA DARI CIK MAY

Posted: Monday, September 5, 2011 by Amonree in
0

  • Terbuka kepada blogger...
  • Kalau belum follow,sila la follow dengan penuh keikhlasan ye...Tak paksa untuk follow blog kerdil ni.
  • Tajuk entry tu adalah "GA - PERTAMA DARI CIK MAY"
  • Pastu copy gambar yang tak santek kat atas ni dalam entry yer...
  • Then, link kan gambar tu kat entry INI....
  • Karangan yang korang nak taip dalam entry tu adalah bebas...kalau tak nak letak pape entry pun tak pe..nak ucap selamat hari raye pun boleh..
  • Tag kan kat 2 orang member..nak tag lagi ramai lagi best.. ^^
  • Dah siap?? Letak link entry korang tu dalam ruangan komen katentry ni..okei??
  • Tarikh tutup untuk join GA ni adalah pada 06hb September 2011 (1pm)
  • Pemilihan pemenang guna random.org

    tag
    -Mira edora-
    -jesica-

Syieda_Joy 1st GA

Posted: by Amonree in
1


1. follow blog syieda ini.
2. buat entry bertajuk " Syieda_Joy 1st GA "
3. letakkan banner kelakar ini di entry kamo dan linkkan ke blog syieda.
4. nak tag boleh x nak tag pun boleh.
5. done? pastekan URL blog kamo ke comment box di bawah. ^_^

Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection

Posted: Monday, August 15, 2011 by Amonree in
0


First contest saya join.. dah nak tamat baru perasan..
harap-harap ada rezeki..
siapa yang nak join klik banner ya..

Pages