GA - PERTAMA DARI CIK MAY

Posted: Monday, September 5, 2011 by Amonree in
0

  • Terbuka kepada blogger...
  • Kalau belum follow,sila la follow dengan penuh keikhlasan ye...Tak paksa untuk follow blog kerdil ni.
  • Tajuk entry tu adalah "GA - PERTAMA DARI CIK MAY"
  • Pastu copy gambar yang tak santek kat atas ni dalam entry yer...
  • Then, link kan gambar tu kat entry INI....
  • Karangan yang korang nak taip dalam entry tu adalah bebas...kalau tak nak letak pape entry pun tak pe..nak ucap selamat hari raye pun boleh..
  • Tag kan kat 2 orang member..nak tag lagi ramai lagi best.. ^^
  • Dah siap?? Letak link entry korang tu dalam ruangan komen katentry ni..okei??
  • Tarikh tutup untuk join GA ni adalah pada 06hb September 2011 (1pm)
  • Pemilihan pemenang guna random.org

    tag
    -Mira edora-
    -jesica-

0 comments:

Pages